Trouwtrends

Stap je volgend jaar in het huwelijksbootje? Proficiat! Om er de mooiste dag van je leven van te maken, ben je vast al volop aan het plannen. Heb je de trouwtrends van 2019 al gezien?

Huwelijksplanner Hamish Shephard van het Britse Bridebook.co.uk zet de vijf belangrijkste alvast op een rijtje.

De Trouwtrends

1. Comfy chique

Volgend jaar staat (chique) comfort voorop! Denk maar aan jurken met zakken, broekpakken en luchtige stofjes die niet te zwaar zijn. En wat dacht je van fijne sandaaltjes met pareltjes of sneakers met kant? Weg met die pijnlijke voeten, hallo dancing shoes!

2. Kleurtje hier, kleurtje daar

 

Wit, lichtroze, perzik en pastelkleuren zijn nog altijd prachtig op een huwelijk, maar volgend jaar maken de lichte kleurtjes steeds meer plaats voor fellere tinten. Kleuren als rood, roze en oranje zul je overal kunnen vinden: van de boeketten tot de tafeldecoratie en de jurken van de bruidsmeisjes.

3. Eco on top

 

De zero waste-trend maakt z’n opmars, ook in de huwelijksindustrie. Duurzaamheid is belangrijk in heel wat onderdelen van een trouwfeest: herplantbare bloemen, organische menu’s en zoveel mogelijk plasticvrije catering.

4. Technologische snufjes

 

Videoreportages, foto’s met drones en andere technologische hoogstandjes worden populairder, om het huwelijkspaar een originele herinnering aan hun grote dag te bezorgen.

5. Verlovingsreizen

Stress bij de huwelijksvoorbereidingen? Koppels schudden ze steeds vaker van zich af tijdens een verlovingsreis. Sinds prins Harry en Meghan Markle naar Afrika trokken voor ze in het huwelijksbootje stapten, is deze trend alleen maar bekender geworden. Vooral verre en exotische bestemmingen zijn populair.
Meer inspiratie? Ga naar de trouwbeurs (mét korting)!

Een magische trouwlocatie, de perfecte jurk of de ideale fotograaf: de trouwbeurs Liefdevol Trouwen is dé plek voor toekomstige bruiden en bruidegommen. Je vindt er een overvloed aan inspiratie, en dat allemaal in een supergezellige setting. Via Shedeals neem je nu gratis je partner, mama of beste vriendin mee: je betaalt slechts € 12,00 in plaats van € 24,00 voor een duoticket. De beurs strijkt neer in Antwerpen, Hasselt, Roeselare, Kortrijk en Gent. Klik hier voor meer info en laat je inspireren!


Wat zijn nu de bruilofttrends voor 2019? Als je gaat trouwen in 2019 dan ben je vast nieuwsgierig naar de allertofste trouwtrends op het gebied van trouwjurken, trouwlocaties, bruidstaarten, styling, bruidsboeketten en catering. Wij zetten alle bruilofttrends voor 2019 voor je op een rij! Get inspired!

Bruilofttrends 2019

Soms is het duidelijk dat de bruilofttrends van 2019 geïnspireerd zijn door de trends die heel de wereld bezig houden, zoals duurzaamheid en het uitdragen van jouw eigen stijl. Daarnaast zien we dit jaar ook heel duidelijk dat de trends van zijn geïnspireerd door de, wat ons betreft, most influential wedding van 2019: de Royal Wedding! Ga jij aan de slag met het plannen van jouw perfect wedding en ben je benieuwd wat de wedding trends van 2019 zijn? Read & learn!

Wanneer trouw je?

Kunnen data onder het kopje ‘trouwtrends 2019’ vallen? Misschien is het niet het juiste woord, maar er zijn zeker wel een paar dagen per jaar waarop je beter niet je bruiloft kunt plannen! Je wilt natuurlijk wel dat er mensen op jouw fabulous wedding komen opdagen, in plaats van afgeleid te zijn door feestdagen, verjaardagen, vakanties of festivals. Wil je liever niet op vrijdag de 13e trouwen? In 2019 vallen 13 september en 13 december op een vrijdag, dus be warned.

Trouwdatum kiezen? Dit zijn de populairste trouwdata

Als je voor 09-09-’19 gaat, zul je er op tijd bij moeten zijn. De ‘getallendagen’ zijn namelijk altijd populair (zelfs onze koning deed het!) en dat is niet eens zo gek, want zo’n datum staat natuurlijk superleuk op jullie trouwkaarten. Denk anders aan 1 september (01-09-’19), 9 januari (09-01-1’9) of 9 oktober (09-10-’19).

Tags : Trouwkostuum limburg – Trouwpak blauw – Smoking kopen – trouwpak aanbieding – Trouwkostuum outlet